

## $\frac{\textbf{Board of Directors Meeting}}{\textbf{Agenda}}$

 $\begin{array}{c} Tuesday,\,October~8,\,2024\\ 10:00~am-12:30~pm \end{array}$ 

Approval of Meeting Minutes from July 25, 2024 Meeting	Tab 1	10:00 – 10:05 (5 minutes)
Update from Chair and CEO  Presented by: Secretary Rebecca Tepper and Dr. Emily Reichert	To be presented	10:05 – 10:15 (10 minutes)
Net Zero Grid: Strategy and FY25 Authorization  Presented by: Sarah Cullinan, Senior Program Director	Tab 2	10:15 – 10:55 (40 minutes)
Green School Works Authorization for Additional Funding  Presented by: Tom Chase, Program Director	Tab 3	10:55 – 11:00 (5 minutes)
EmPower Massachusetts Update  Presented by: Lisa Dobbs, Senior Program Manager	Tab 4	11:00 – 11:35 (35 minutes)
Compensation Committee Update  Presented by: Brooke Barton, Chief Operations Officer	Tab 5	11:35 – 11:45 (10 minutes)
FY24 Final and FY25 Target Organizational Metrics  Presented by: Sarah Kostecki, Director of Data and Business Intelligence	Tab 6	11:45 – 12:15 (30 minutes)