

## **Board of Directors Meeting Agenda**

Thursday, January 23, 2025 10:00 am – 12:00 pm

Approval of Meeting Minutes from November 14, 2024 and December 17, 2024 Meetings	Tab 1	10:00 – 10:05 (5 minutes)
Update from Chair and CEO  Presented by: Secretary Rebecca Tepper and Dr. Emily Reichert	To be presented	10:05 – 10:10 (5 minutes)
Authorization: Clean Transportation  Presented by: Rachel Ackerman, Senior Program Director	Tab 2	10:10 – 10:25 (15 minutes)
Update: CEO Metrics  Presented by: Undersecretary Mike Judge	Tab 3	10:25- 10:30 (5 minutes)
Introducing Emerging Climatetech Division  Presented by: Jennifer Le Blond, Managing Director	Tab 4	10:30 - 10:50 (20 minutes)
Update: Climatetech Economic Development Strategy Implementation  Presented by: Leslie Nash, Senior Program Director	Tab 5	10:50 – 11:10 (20 minutes)
Update: Business Front Door and Climatetech Concierge  Presented by: Ross Palley, Business Development Director	Tab 6	11:10 – 11:30 (20 minutes)
Update: Investments  Presented by: Susan Stewart, Investment Principal	Tab 7	11:30 – 11:50 (25 minutes)